Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ilyen volt régen - Ilyen ma

Kedves Látogató !

Már a lap készítésének elején gondoltam rá, hogy kellene egy olyan menűpont  is, amelyben a régi épületek a mai állapotukban láthatóak. A mai napig gondolkodtam rajta, legyen vagy ne legyen. Kaptam egy levelet, melyben az írója javasolta, hogy jó lenne, ha lennének az oldalon olyan képek is, amelyek a mai állapotában mutatják az épületet, vagy éppen, hogy mi van most a helyén. Ezért nem vártam tovább, a már eddig elkészült fotóimat közzéteszem ebben az albumban. Igyekszem minél több összehasonlító képet készíteni és frissíteni az oldalt. A levél írójának köszönöm a tippet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Minneapolis, Minnesota, US.

(Fülöp László, 2011.04.17 07:14)

Kedves Sándor!
Unokatestvérem, Rózsa Bandi adta meg nekem honlapjának Internet-címét. Ugyanis, mint a Minnesotai Magyarok régóta tagja és bizonyos funkciók ellátója, feleségemmel együtt készülünk az itt a városban évente megrendezett "Festival of Nations" (Nemzetek Fesztiválja) 4-napos ünnepségére (ebben az évben máj.5-8). A Minnesotai Magyarok egyesülete már kezdettôl fogva, azaz a 30-as évek elejétôl minden évben részt vesz az ünnepségeken (ami egy-napos volt amikor én elöször, kb. 1960-ban kisegitettem. Feleségemmel egyutt már 18 éve (az elmult 20-ból) mi csináljuk a magyar kiállítást. A magyar konyhát mások csinálják. A kiál;litásnak minden évben van egy bizottság által megadott témája. A téma ez évben "Markets of the World", azaz, "Piacok a világban". Mi ugy döntöttünk, hogy a magyar piac alakulásának történetét mutatjuk be a mi kb 2.8m x 3m kioszkunkban. Ehhez kértem Banditól, hogy tud-e képet szerezni a kécskei piactérröl. Igy jutottam az Ön honlapjára, amit igazán megcsodáltam. Köszönettel vettem le az egyik képet, amelyik a városháza és a templom fele néz. Ha sikerül eléggé felnagyitani akkor a kécskei piactér is része lesz kiállításunknak. meleg üdvölettel, FLaci

Re: Minneapolis, Minnesota, US.

(tiszakecske-kepeslapok, 2011.04.18 06:11)

Kedves Laci !
Köszönöm megkeresését, örömmel venném, ha felvenné velem a kapcsolatot a sambacsi@t-online.hu elérhetőségemen, a további kapcsolattartás érdekében.
Üdvözlettel: Pauk Sándor - Sambácsi